Wysłany: 2010-02-01, 18:52 WNĘTRZA - kurs powtórkowy
Dostałam informację, że kurs powtórkowy z Wnętrz nie odbędzie się z powodu zmiany programu studiów. Kurs ten wchodzi na sem. letni III roku w zmienionej formie. Studenci V roku nie mogą się na niego zapisywać. Ogólnie jest problem z tym, kto poprowadzi kurs powtórkowy. Proszę o jakieś informacje w tej sprawie.
Ja dzisiaj w dziekanacie potwierdziłam tą informacje u Pań. Wowrzeczka i Panie w dziekanacie powiedziały mi że wszystko zależy od prowadzących ogólnie. Piszemy jakieś podanie? Z tego co słyszałam jest bardzo dużo osób które nie zaliczyły tych wnętrz:/
Co prawda nie mam info ile osób nie zaliczyło kursu,ale rozmawiałam dzisiaj z prof.Charytonowiczem i dziś miał podać pani Popławskiej liczbę osób które nie zaliczyły i miał powiedzieć dziekanatowi czy zgodzą się na prowadzenie kursu poprawkowego w przyszłym semestrze,ale byłabym za tym,żeby zrobić jakąś listę chętnych na kurs,może to coś da :)
_________________ enjoy your life.... if you can...
ja chce jutro zlozyc w dziekanacie liste zatytulowana "Prosba o utworzenie kursu powtorkowego.. itd" , na ktorej bedziemy sie podpisywac - ci, ktorzy nie zaliczyli ;) co wy na to?
[ Dodano: 2010-02-08, 23:10 ]
lista bedzie skierowana oczywiscie do katedry wnetrz, poniewaz jak sie okazuje nasz drogi dziekan nie ma nic do gadania :/ ciezka sprawa
przed chwilą dowiedziałam się od Pań w dziekanacie,że na100% kursu powtórkowego z Wnętrz nie będzie,może jeszcze warto by było przejść się do profesora??
_________________ enjoy your life.... if you can...