no witka:]
z tym tematem Kac to świetna sprawa
ale......
jeśli chodzi o ostatni film... czyli party w 71 to protestuję!!!
WNOSZĘ O USUNIĘCIE BLOKADY NA FRAGMENT Z GOŁĄ DUPĄ KORDIANA !!!:]
cenzurze mówimy głośne NIE!!!:]
no....to pozdrawiam i Wesołych.....
...Powiem szczerze że długo się zastanawiałem czy wycinać ten kawałek ze striptizem z filmu disco polo party..
Jednak po ostatnich sexAferach w samoobronie doszedłem do wniosku że dam Kordianowi szansę zostać kiedyś premierem czy też prezydentem i wyciąłem ów fragment..
Czas na kolejny feelmik..
W roku 2004 dość popularny był utwór Satisfaction.. autor - Benny Benassi zrobił też teledysk do tej muzyki.. a Kac mając to wszystko potrzebował tylko kilku ujęć z remontów w swoim pokoju by bazując na teledysku zrobić coś nie powtarzalnego...
W ten sposób videoclip stał się równie atrakcyjny dla Pań jak i dla Panów.
Powstało "Satisfaction in T-4", zaznaczam iż filmik jest tylko dla dorosłych..
W rolach głównych poza panienkami Bennego występują mieszkańcy pokoju 71 tj. Rysik Siwy i Kac
[ Dodano: 2007-08-13, 21:24 ]
Czasem przychodzi taki czas że łapie się bakcyla...
Ostatnio go złapałem.. tzn oczyszczałem dysk twardy i znalazłem materiał który został nakręcony po plenerze malarskim z udziałem kilkunastoosobowej ekipy z mojego roku.
Plener był w Szczytnej w 2004.
Feelm ukazuje ostatnią akcję (już po plenerze) z udziałem głównego bohatera Jana Niemczyka tuż przed oddaniem kompletu prac plenerowych.
Pomimo atmosfery towarzyszącej zwykle takim sytuacjom bohater powraca myślami do dni w których:
"BYNAJMNIEJ ..CZASU NA PLENERZE NIE TRACILIŚMY"
Miłego oglądania!
No i najważniejsze..
Żadnego pleneru (wakacyjnego) spędzonego we Wrocławiu choćby z nie wiem jakim super prowadzącym nie da się porównać do PLENERU WYJAZDOWEGO choćby do przysłowiowej Koziej Wólki...
Plenery wyjazdowe polecam!
Kac
[ Dodano: 2007-08-13, 21:25 ]
aaach zapomniałem o linku do strony: